"...utfordrende og morsomt. En fin og annerledes måte å gjøre teamarbeid"

Ku-lokk, kulinariske opplevelser og Beat for Beat/pop-quiz

Uforglemmelig kveld med huldra, ku-lokk, kulinariske opplevelser og pop-quiz
I siste sving før ferien 2016 fikk vi testet ut et nytt produkt fra Hummeren Hotell: I samarbeid med Sven Erik Renaa og Anne Margrethe Vikeså har Hummeren Hotell laget en oppgradert og kreativ mat og naturopplevelse som kan sterkt anbefales! Både våre norske, danske, svenske, tyske, franske og kinesiske kolleger fikk en avslutning av dag 1, internsamling i Netti by Alu Rehab, som de aldri kommer til å glemme. Nå vet vi til og med hvorfor det er statue av Bertine og Ester nede ved brygga i Tananger 

Anne Margrethe klarte å engasjere med allsang og underholdning for den veldig brede sammensetningen av nasjonaliteter vi hadde i denne intern-samlingen. Hun etablerte umiddelbart god kontakt og "kjemi" med hele gjengen, og bokstavelig talt trollbandt alle med god fortellerkunst. 


Vi opplevde Anne Margrethe som en proff, folkelig og allsidig entertainer med alt fra ku-lokk, engasjerende historiefortelling, popmusiker/sanger/quiz-ledelse og fantastisk glimt i øyet. Må oppleves!

Hans-Øyvind Sagen, direktør salg og forretningsutvikling, Netti by Alu Rehab/2016

Huldra og Fanden

Noen ord om arrangementet du hadde for oss under O&S NGL& PRO sitt kundearrangement på Byrkjedalstunet. Vi fikk masse positive tilbakemeldinger i etterkant av arrangementet. Kundene likte godt å få oppleve noe av den norske kulturen vår. Underholdningen var varierende, og gikk fra det alvorlige til det humoristiske. Det var skikkelig trolsk stemning, med utrolig stilig lyssetting, nydelig sang, spennende historier/folkesagn og fasinerende felespill. Huldra gjorde en glimrende jobb som konferansier under kvelden. Jeg kan på det varmeste anbefale opplegget for engelsktalende og nordmenn.

Linn Pedersen, adm. sekretær Statoil

Guide i ura, hulder, lagbygging

Vi hadde en fantastisk opplevelse. Busstur fra Stavanger direkte til Gloppedalsura, hvor BUDEIEA, dukket opp i steinrøysen og bare ga oss en fantastisk opplevelse. Historier og sang på engelsk som var meget bra gjennomført. Våre venner fra Scotland var like imponert som oss fra Rogaland, kjempebra opplegg!
Under ettermiddag/kveldens arrangement var budeia rundt oss og passet på at alle hadde det topp, både med historier, sang, budeieflørt og servering. Vi fikk all den informasjon vi trengte. Servicen var 100%,  og opplegget kan trygt anbefales.
Allerede nå er det andre prosjekter i vår prosjekt som har bestilt /kopiert vårt opplegg.
Tilbakemeldingene fra de som var med, er at dette bare må gjentas, ingen ting å utsette på noen ting.

Per Anda, Ine E.Kleven, AIBEL

Minikonsert

Jeg har hatt gleden av å høre deg synge med ved flere anledninger; fra huldresang og kulokk til Grease-, Countrylåter og nydelige ballader. Jeg er like begeistret hver gang. Tusen takk for en flott, morsom og varm opptreden på min samboers bursdagsfeiring. Du begeistret alle med din nydelige stemme og med dine morsomme fortellinger og stev. Både jubilanten, gjestene og meg hadde stor glede av å høre på deg, og du rørte oss alle med din fantastiske fremførelse.

Marie Bertelsen, Conoco Phillips

Kick-off 2015 – Autronica Fire & Security AS

Vi hadde en strålende opplevelse på Byrkjedalstune I anledning vår årlig kick-off. På forhånd hadde vi ytret ønsker om teambuilding, der vi kunne ha lagarbeid og morsomme utfordringer. Dette ble infridd 100% da huldra kom å hentet alle, delte i lag og satte oss i gang med brobygging. Både utfordrene, morsomt og en fin/annerledes måte å gjøre teamarbeid.

Neste oppgave var å gjøre en «teater» utgave av en norsk sang. Her måtte vi benytte oss av våre kreative evner, enten vi hadde dem eller ei. Meget morsomt, og en fantastisk måte å få frem uante evner i oss alle. Etter middag ble vi hentet inn i hallen der vi skulle ha en versjon av «beat-for-beat». Meget bra gjennomført og utrolig morsomt.

Vi kan på det varmeste anbefale hele opplegget for andre bedrifter. Og samtlige ansatte var strålende fornøyde og ønsker gjerne en reprise. Takk for oss – vi kommer så gjerne tilbake!!

Mvh Trivselsgruppen, Autronica Fire & Securtiy AS

Organisering av tur til utlandet

På bakgrunn av anbefalinger kontaktet undertegnede Anne Margrethe Vikeså med tanken på å arrangere en tur for våre ansatte og «proff» kunder. Vi hadde snakket om en tur til utlandet og Anne M var forespeilet 50 deltakere. Med bakgrunn i hennes egne jobberfaringer laget hun et forslag til en London tur. Dette med grunnlag i at hun har bodd i London og arbeidet med turisme der over en lengre periode.
Hun laget en komplett pakke for oss som inneholdt: Buss, fly, hotell, sightseeing, lunsj, middager, fotballkamp, musikal, fagseminar m.m. Hun deltok selv på turen som reiseleder og guide og underholdt på piano med allsang en av kveldene.
Etter selv tidligere å ha arrangert slike turer, er det sterkt å anbefale å bruke Anne Margrethe sine tjenester. Hun planla og gjennomførte hele turen til vår store tilfredstillelse. Vi planlegger nå ny tur og vil da bruke Anne Margrethe igjen.

Tor Olav Gåsland , Daglig leder Bjerkreim Trelast AS